Ispiši ovu stranicu

Uključite se u izradu Lokalne razvojne strategije područja LAG-a „Sjeverna Istra“

(0 glasova)
24, Velj 2016
In Novosti
Pročitano 728 puta

Poštovane/i,

 

LAG „Sjeverna Istra“ je u postupku izrade Lokalne razvojne strategije (LRS) za razdoblje 2016.-2020., a koja će predstavljati temeljni dokument za razvoj područja na kojem LAG djeluje, te za direktno financiranje projekata kroz Program ruralnog razvoja RH za financijsko razdoblje 2014-2020, sukladno Podmjeri 19.1 - Pripremna pomoć.

 

Svojim osobnim sudjelovanjem u izradi Lokalne razvojne strategije (LRS) doprinosite njenoj kvaliteti i mogućnostima financiranja projekata koji će našem području omogućiti rast i razvoj.

 

Kako bi Lokalna razvojna strategija (LRS) bila što sveobuhvatnija i kako bi prikazala potrebe cijelog područja LAG-a, važno je da u njenu izradu budu uključeni predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora.

 

Stoga Vas pozivam na radionicu „Ocjena postojećeg stanja i izrada SWOT analize za područje LAG-a Sjeverna Istra“, a koja će se održati u petak 26.02.2016. u Novigradu u prizemlju prostora Zajednice Talijana na adresi Mlinska ulica 4B.

 

Za sudjelovanje na radionici nije potrebna nikakva prethodna priprema, već ćete s obzirom na vlastita iskustva i potrebe sektora iz kojeg dolazite, biti u prilici iznijeti vlastita mišljenja, stavove i prijedloge.

 

Radionicu će voditi konzultantice iz tvrtke Adviso d.o.o. iz Rijeke.

 

Radionice su formirane prema segmentima dionika, stoga Vas molimo da dođete u vrijeme predviđeno za vaš sektor:

Ocjena postojećeg stanja LRS,
Izrada SWOT analize

DIONICI - Novigrad, 26.02.2016
09:00-11:00 JAVNI SEKTOR- predstavanici JLS-a
13:00-15:00 CIVILNI SEKTOR – udruge, građani
15:30 -17:30 PRIVATNI SEKTOR – poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, OPG-ovi, udruženja obrtnika

 

S poštovanjem,

Predsjednik LAG-a „Sjeverna Istra“
Anteo Milos