Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 19:24

Mladi Crvenog križa Bujštine postigli odličan rezultat na natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa u Ogulinu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Ogulinu protekloga je vikenda u organizaciji Društva Crvenog križa Karlovačke županije održano 10. po redu Međužupanijsko natjecanje mladih Karlovačke i Istarske županije. Na natjecanju su ekipe pokazale stečena znanja o Pokretu Crvenog križa, humanitarnom pravu i ljudskim pravima, pismene provjere prve pomoći, te praktične provjere prve pomoći. Na ovogodišnjem natjecanju Crveni križ Bujštine sudjelovao je sa dvije ekipe u kategoriji podmlatka OŠ „Marije i Line „ Umag i mladih SŠ „Vladimir Gortan“ Buje.

Ekipe su na ovom 10. po redu natjecanju osvojili 1. mjesto u kategoriji podmladka te 2. mjesto u kategoriji mladih, čime Crveni križ Bujštine i dalje nastavlja nizati sjajne rezultate na ovakvih natjecanjima te je jedino Gradsko društvo Crvenog križa koje će predstavljati Istru na državnom natjecanju.

Crveni križ Bujštine čestita ekipama i mentorima na uloženom trudu i želi svu sreću ekipi podmlatka na Državnom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se ove godine održati u Vinkovcima.

Pročitano 93 puta

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr