Ispiši ovu stranicu

Obavijest Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vasi

(0 glasova)
03, Svi 2020
In Novosti
Pročitano 212 puta

Tijekom travnja 2020. u dva navrata (16.04. i 21.04.2020.) je uz pomoć djelatnika Općine Brtonigla izvršena podjela mlijeka i jogurta iz donacije Dukata za sve potrebite, kako korisnike Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vasi, a tako i za ostale stanovnike Općine Brtonigla u potrebi (starije i nemoćne i stanovnike u samoizolaciji).
Osim toga izvršena je i podjela donacijskih proizvoda Kraša za najpotrebitije korisnike Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vasi.
Kako su aktivnosti Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vasi zbog pandemije Corona virusa (COVID-19) tijekom svibnja 2020. godine i dalje ograničene još uvijek se neće moći započeti s redovnim radom (svaka radna srijeda u mjesecu od 10-12h) u prostorima Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vasi, Trg Svetog Zenona 2, Brtonigla.
Ako postoje potrebiti za koje ne znamo molimo da se jave telefonom u Općinu Brtonigla na broj 774 174 radi svih potrebnih informacija.
Dobrovoljne priloge (kasice Caritasa u Župnoj crkvi Svetog Zenona u Brtonigli i Svetog Mihovila u Novoj Vasi, te uplate preko žiro računa) počet ćemo prikupljati nakon što dobijemo nove upute u vezi prikupljanja novčanih sredstava zbog pandemije Corona virusa (COVID-19).

 

Članovi Župnog Caritasa Brtonigle i Nove Vas