Ispiši ovu stranicu

Virtualna škola društvenih inovacija

(0 glasova)
24, Ruj 2020
In Novosti
Pročitano 106 puta

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva Vas na "Virtualnu školu društvenih inovacija" koja se po prvi put održava ove godine i to u Puli od 05. do 16. listopada 2020. godine.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane sudionike, a potrebno je sastaviti tim od 3 osobe.

Timovi će vođeni mentorima - stručnjacima u području društvenog poduzetništva, marketinga i brendiranja, povijesti i storytelling-a morati razraditi poslovni model novog društvenog poduzeća. Svi polaznici dobiti će potvrdu o sudjelovanju s navedenim vještinama i znanjima

koja su stekli. Najbolji prijedlog bit će realiziran, a članovi pobjedničkog tima imat će priliku sudjelovati u samoj realizaciji uz naknadu (putem ugovora o djelu ili studentskog ugovora).

Virtualna škola društvenih inovacija održati će se online putem uvodnih video predavanja i konzultacija sa stručnjacima u gore navedenim područjima, osim završne prezentacije poslovnih planova koju će ocjenjivati stručna komisija.

Virtualna škola društvenih inovacija idealna je prilika za stjecanje iskustva i suradnju s vodećim stručnjacima u navedenim područjima. Više o stručnjacima - mentorima možete pronaći u privitku ovoga Poziva.

Tema virtualne škole društvenih inovacija je "Lokalna filantropija – mogućnost za inovativnost i zapošljavanje". Mogućnost i potencijal koji Pula kao grad ima u svojoj filantropskoj priči prevazilazi one osnovne društveno odgovorne i dobročiniteljske pojmove. Taj veliki kulturno

turističko društveni potencijal, koji se može staviti u funkciju ne samo prikupljanja sredstava i osvještavanja o važnosti dobročinstva i solidarnosti, već kroz svoju filantropsku priču, stvara temelj u budućim generacijama za društveno odgovornim ponašanjem i življenjem.

Budite dio ove priče i prijavite se do 30.09.2020. godine!

PRIJAVE OBAVEZNE PUTEM SLJEDEĆE POVEZNICE: HTTPS://FORMS.GLE/VCOGGB7FXKYGVZ6J8

Više u privitku.