Odaberite svoj jezik

Vaučer WiFi4EU

 

KORISNIK: Općina Brtonigla – Verteneglio.

 

OPIS PROJEKTA:

Na prvom natječaju u sklopu europske inicijative WiFi4EU, Općini Brtonigla – Verteneglio dodijeljen je voucher vrijednosti od 15.000 eura (cca. 112.000,00 kn). Dodijeljenim sufinanciranjem Općina Brtonigla – Verteneglio nastavila je izgradnju besplatne bežične Internet mreže na javnim prostorima. Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava (Grant agreement) je sa Innovation and Networks Executive Agency (INEA) potpisan dana 12. prosinca 2018. godine. Općina Brtonigla – Verteneglio provela je postupak nabave i realizirala ovu važnu investiciju kojom je građanima osiguran besplatan pristup vrlo visokoj, gigabitnoj, povezivosti. Inicijativom WiFi4EU poboljšana je povezivost, posebno na mjestima gdje je pristup Internetu bio ograničen.

Tijekom provedbe ovog projekta provedene su i odgovarajuće aktivnosti informiranja, promoviranja i osiguravanja vidljivosti programa.

 

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Inicijativom WiFi4EU postignut je cilj da se osigura visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima.

Vaučer kojeg u okviru inicijative financira Europska komisija, dodijeljen je kao potpora Općini za instaliranje pristupnih točaka za Wi-Fi u središtima javnog života.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU:

Za realizaciju projekta, Općini Brtonigla – Verteneglio dodijeljen je voucher vrijednosti od 15.000 eura (cca. 112.000,00 HRK).

 

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:

Od 12. prosinca 2018. godine do 12. lipnja 2020. godine.

 

KONTAKT OSOBA ZA VIŠE INFORMACIJA:
Tea Rakar, Samostalni upravni referent za provođenje projekata, EU fondova i društvene djelatnosti Jedinstvenog upravnog odjela Općine Brtonigla - Verteneglio
Trg Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
Tel./Fax.: +385 (0)52 774 174
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.brtonigla-verteneglio.hr

 

Više informacija o instrumentu Europske unije za povezivanje Europe možete pronaći na https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/wifi4eu

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Općine Brtonigla – Verteneglio.

  • Pregleda: 940