brtonigla-verteneglio

Odaberite svoj jezik

Uvjeti korištenja

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se oni ne smiju dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Općine Brtonigla.

Uredništvo nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija. Svi korisnici koji pristupaju na www.brtonigla-verteneglio.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Općina Brtonigla neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.brtonigla-verteneglio.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Općina Brtonigla nema kontrolu. Općina Brtonigla nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Općina Brtonigla zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Općina Brtonigla poštuje privatnost posjetitelja i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa svojih korisnika kad se isti dobrovoljno dostave. Te će podatke koristiti kako bi se udovoljilo pojedinačnim zahtjevima za informacijama te će se oslanjati na te podatke kako bi bolje razumjela potrebe korisnika, a radi unapređenja svojih usluga. U tom pogledu koristiti će se te informacije kako bi se kontaktirali korisnici. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

  • Pregleda: 4712