brtonigla-verteneglio

Odaberite svoj jezik

Izmjene i dopune Strateškog plana razvoja turizma za područje Općine Brtonigla-Verteneglio

Općinsko vijeće je svojoj 9. sjednici održanoj dana 27.05.2022. godine donijelo Odluku o Izmjenama i dopunama Strateškog plana razvoja turizma za područje Općine Brtonigla-Verteneglio.

Nakon analize planiranih projekata, utvrđeno je kako bi unutar Strateškog plana razvoja turizma trebalo uvrstiti još dvije vrste projekata, budući će to biti uvjet za prijavu tih projekata na EU i na nacionalne javne pozive. Konkretnije, radi se o projektu uređenja postojeće Galerije Aleksandra Rukavine i rekonstrukcija/sanacija sakralnih objekata na području Općine. Navedeni su projekti sadržani i u provedbenom programu Općine Brtonigla – Verteneglio za razdoblje 2021.-2025.

Slijedom navedenog, a kako bi se unutar Strateškog plana razvoja turizma za područje Općine Brtonigla-Verteneglio uvrstili navedeni projekti, Općinsko vijeće Općine Brtonigla-Verteneglio donijelo je Odluku o izmjenama i dopunama Strateškog plana razvoja turizma za područje Općine Brtonigla-Verteneglio.

U privitku se objavljuje pročišćeni tekst Strateškog plana razvoja turizma za područje Općine Brtonigla-Verteneglio, sa označenim Izmjenama i dopunama.

  • Pregleda: 358
Preuzimanje priloga:
8.2. Brtonigla Strategija razvoja turizma.docx [11.78Mb]
Uploaded Srijeda, 15 Lipanj 2022 by Brtonigla-Verteneglio
1. Odluka za Vijece Izmjene i dopune Strategije.docx [20.16Kb]
Uploaded Srijeda, 15 Lipanj 2022 by Brtonigla-Verteneglio