Odaberite svoj jezik

Slika je okomitog oblika. Na slici je u prvom planu boca vina sa etiketom bijele boje na kojoj piše „Malvazija“. Boca je položena u crvenoj košari a ispod boce je pletena vreća svijetlo smeđe boje. Pored boce vina, sa lijeve i desne strane, postavljene su staklene čaše na kojima također stoji natpis „Malvazija“.

Mlinska 2, 52474 Brtonigla
tel:   +385  (0)52 774 172
http://www.rabrtonigla.hr/

Osnivač: Općina Brtonigla.

Glavni zadaci: marketinška promocija autohtonih proizvoda i resursa, koordiniranje aktivnosti vezanih za razvoj poljoprivrede i turizma, izrada svih vrsta projekata za dobivanje sredstava iz fondova EU, organizacija i posredovanje u izgradnji kompletnih gospodarskih i drugih objekata, podupiranje istraživanja, razvoja, komercijalizacije i primjene suvremenih tehnologija, potom izrada analitičkih i stručnih podloga za pripremu, izradu i provedbu razvojnih dokumenata, promicanje poduzetništva, priprema poduzetnika za primjenu standarda i normativa EU-a i niz drugih poslova.

Članovi uprave Razvojne Agencije Brtonigla:
Mario Migles

VINARSKI LABORATORIJ

Vinarski laboratorij osnovan je 2012. godine i prvi je laboratorij na području Općine Brtonigla. Djeluje u sklopu budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva.  U laboratoriju se obavljaju komercijalne djelatnosti  koje su vrlo bitne za kontrolu  proizvodnje i kvalitete proizvoda.

Analize i usluge
U okviru komercijalne djelatnosti laboratorij obavlja sljedeće usluge:

1. određivanje alkoholne jakosti
2. određivanje reducirajućih šećera
3. određivanje pH
4. određivanje ukupne kiselosti
5. određivanje organskih kiselina
6. određivanje hlapive kiselosti
7. određivanje slobodnog i ukupnog SO2
8. određivanje vitamina C 
9. probe bistrenja i stabilnosti vina
10.  savjetodavnu djelatnost za proizvođače.

Vinarski laboratorij nudi i uslugu deskriptivne (opisne) organoleptične analize u svrhu karakterizacije proizvoda te mogućih kupaža u cilju postizanja vrhunskih rezultata kakvoće.
Vinarski laboratorij  sudjeluje u izvedbi različitih projekata, te surađuje s drugim institucijama.

Radno vrijeme laboratorija: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 14:00 sati.
Kontakt: tel. 052/ 774 172

  • Pregleda: 5203