Odaberite svoj jezik

Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran

Savez Alpe Jadran otvorio je 05. rujna 2022. drugi ovogodišnji Javni poziv za sufinanciranje projekata koji traje do 24. listopada 2022. godine.

Prihvatljivi prijavitelji i partneri su organizacije civilnog društva, tijela javne vlasti, ustanove, poduzeća i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Na javni poziv mogu se javiti prijavitelji koji provode međunarodni projekt u koji su uključene minimalno tri organizacije/ustanove iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 12 regija članica Saveza koje obuhvaćaju austrijske pokrajine – Korušku, Štajersku i Gradišće, županiju Vas iz Mađarske, Republiku Sloveniju koju u Savezu predstavlja Skupnost občin Slovenije, te hrvatske županije: Istarsku, Međimursku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku, Varaždinsku i Zagrebačku županiju.

Sve informacije vezano za Javni poziv nalaze se na mrežnoj stranici Saveza Alpe-Jadran - https://alps-adriatic-alliance.org/downloads/#fact, a za dodatna pitanja o natječaju možete se obratiti resornim koordinacijskim točkama.

  • Pregleda: 162
Preuzimanje priloga:
Savez Alpe-Jadran objavio drugi ovogodišnji javni poziv za sufinanciranje projekata.pdf [399.02Kb]
Uploaded Petak, 09 Rujan 2022 by Brtonigla-Verteneglio