Odaberite svoj jezik

Odluka o privremenom zatvaranju izdvojenog objekta Dječjeg vrtića Kalimero

Dječji vrtić „Kalimero"-Scuola dell'infanzia „Calimero",Brtonigla - Vereteglio objavio je Odluku o privremenom zatvaranju izdvojenog objekta „Logic"- jaslička skupina, adresa G.Garibaldi 9, Brtonigla u periodu od 09. do 13.studenog 2020.godine.

 

U nastavku prenosimo Obavijest u cijelosti:

 

"Poštovani roditelji/skrbnici!
U dogovoru s Osnivačem Općinom Brtonigla-Verteneglio i Epidemiološkom službom, ravnateljica Dječjeg vrtića, Ivana Mikoli donijela je Odluku o privremenom zatvaranju izdvojenog objekta „Logic" Dječjeg vrtića "Kalimero" - Scuola dell'infanzia „Calimero", Brtonigla-Verteneglio u trajanju od jednog tjedna, radi pojave jednog slučaja koronavirusa kod zaposlenice Dječjeg vrtića „Kalimero"- Scuola dell'infanzia „Calimero", Brtonigla-Verteneglio, a u skladu s preporukama iz dokumenta Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanim s COVID-19 (Ministarstvo znanosti i obrazovanja, rujan 2020.godine).
Svi korisnici predškolske ustanove koji od početka nastale izvanredne situacije neće koristiti usluge ustanove u naprijed navedenom periodu, oslobođeni su plaćanja troškova vrtića temeljem Odluke načelnika Općine Brtonigla-Verteneglio.

Budimo odgovorni i ostanite zdravi!"
Općina Brtonigla-Comune di Verteneglio i Dječji vrtić „Kalimero"-Scuola dell'infanzia „Calimero", Brtonigla-Verteneglio

  • Pregleda: 496
Preuzimanje priloga:
Odluka ravnateljice o privremenom zatvaranju izdvojenog objekta Dječjeg vrtića Kalimero- Scuole dell'infanzia Calimero Garibaldi 9.docx [18.19Kb]
Uploaded Utorak, 10 Studeni 2020 by Brtonigla-Verteneglio