Odaberite svoj jezik

Akcijski plan za mlade Istarske županije do 2025.

Obavještavamo Vas da je u tijeku izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije 2021. – 2025. koji je zapravo provedbeni plan Regionalnog programa za mlade Istarske županije, svojevrsni nastavak i nadopuna Regionalnog programa koji će konkretnim aktivnostima, vremenskim rokovima i podijeljenim odgovornostima doprinijeti ostvarenju navedenih aktivnosti i mjera.
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva već je krenula sa prikupljanjem potreba i prijedloga. S obzirom na veliku važnost ovog dokumenta, pozivaju sve zainteresirane dionike, mlade i one koji rade sa mladima u raznim područjima da se uključe u davanje prijedloga i mišljenja po pitanju aktivnosti koje bi trebale ući u Akcijski plan a to se može učiniti putem online upitnika: https://kwiksurveys.com/s/mRId4ag0
Molimo sve relevantne dionike koji rade sa mladima i same mlade (udruge, 8rz osnovnih škola, srednje škole I ostale ustanove) da putem upitnika kažu što je važno realizirati u naredne četiri godine za mlade na području Istarske županije.
Anketni upitnik biti će dostupan do 15.10.2021.

  • Pregleda: 262