Odaberite svoj jezik

OBAVIJEST

Obavještavamo korisnike usluge odvoza otpada na području Općine Brtonigla-Verteneglio da će s danom 01.04.2022. početi primjena novog sustava prikupljanja reciklabilnog komunalnog otpada. Za korisnike iz kategorije „kućanstva - obiteljske kuće“, reciklabilni otpad se prikuplja iz vlastitih zaduženih spremnika „od vrata do vrata“ tj. sa kućnog praga. Za korisnike u sustavu polupodzemnih spremnika, reciklabilni otpad odlaže se kao i do sada u za to namijenjene polupodzemne spremnike. Višestambene zgrade koje zadužuju individualne spremnike za miješani komunalni otpad (MKO) zadužuju i vlastite spremnike za reciklabilni otpad.

Svi korisnici usluge prikupljanja otpada imaju na raspolaganju:

- PLAVI SPREMNIK – papir i karton   
- ŽUTI SPREMNIK – plastika i metal  
- ZELENI SPREMNIK - staklo              

Dani odvoza otpada u tjednu po naseljima ostaju nepromijenjeni. U dane odvoza miješanog komunalnog otpada (MKO) odvoziti će se i jedna vrsta reciklabilnog otpada sukladno rasporedu naznačenom na kalendaru odvoza.

Ukoliko niste preuzeli spremnike za reciklabilni otpad možete se obratiti 6. Maj-u d.o.o. - služba za korisnike na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 052/741-585.

  • Pregleda: 408
Preuzimanje priloga:
Obavijest prikupljanje reciklaža Brtonigla.pdf [1.54Mb]
Uploaded Četvrtak, 10 Ožujak 2022 by Brtonigla-Verteneglio