Odaberite svoj jezik

Stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine – Upute za dostavu ponuda

Obavještavaju se građani Općine Brtonigla-Verteneglio da je za sve vlasnike stambenih jedinica koji žele nuditi smještaj raseljenim osobama iz Ukrajine Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, koji detaljno opisuje koje uvjete treba ispuniti vlasnik stambene jedinice (SJ) koju nudi za smještaj.

U sklopu Odluke Vlade RH od 23. ožujka 2022. godine - Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju objavljen je i Obrazac za prijavu ponude smještaja (obrazac u privitku).

Nakon dobivanja obrasca „Ponuda smještaja za raseljene osobe“ od građana, zadužena osoba iz stručne službe Općine Brtonigla-Verteneglio vršiti će uvid u stvarno stanje smještaja stambene jedinice na terenu i ispuniti „Potvrdu o nadzoru stambene jedinice“, koju u ime JLS potpisuje načelnik Stožera civilne zaštite Općine Brtonigla-Verteneglio i koja se ovjerava pečatom Općine.

Ovjerena „Potvrda o nadzoru stambene jedinice“, dostavljati će se natrag građaninu ponuditelju smještaja, koji ju zajedno s obrascem „Ponude smještaja za raseljene osobe“ i dokumentacijom o potvrdi vlasništva, dostavlja Ravnateljstvu civilne zaštite MUP RH.

Popunjeni i potpisani obrazac „Ponuda smještaja za raseljene osobe“ građani mogu dostaviti osobno na adresu Općine Brtonigla-Verteneglio, Trg Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla-Verteneglio, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, ili putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • Pregleda: 226
Preuzimanje priloga:
Obrazac pojedinacni smjestaj 2022.pdf [157.26Kb]
Uploaded Srijeda, 30 Ožujak 2022 by Brtonigla-Verteneglio