Odaberite svoj jezik

Na slici se u prvom planu vide ljudi koji pješače, u pozadini su zelena polja a iza polja se vidi naselje Brtonigla uzduž cijele slike. 1/3 slike zauzima nebo plave boje.

Sjeverozapadna Istra. Više od biciklizma...
Sjeverozapadna Istra ubraja se među poželjnije europske destinacije za bicikliste. Otvara vrata u bogatiji, izazovniji svijet biciklizma, s kolažem doživljaja, netaknute prirode, vrhunske hrane i smještaja, kulture i istraživanja, mira i ljepota.


Na slici se u prvom planu vidi biciklistička utrka. Biciklisti svi zajedno prolaze kroz centar naselja. U pozadini se mogu vidjeti stare kuće naselja, sa desne i lijeve strane šareni suncobrani daju naslutiti da je u tijeku lokalna fešta.

Bike vodič sjeverozapadne Istre
Ova knjižica - vodič namijenjena je svim ljubiteljima biciklizma koji će među odabranim stazama sigurni smo pronaći onu koja najbolje odgovara njegovim zahtjevima, od onih koji vole upoznavati nove krajeve, njihovu prirodu i kulturu vozeći se na dva kotača, pa do onih u potrazi za uzbuđenjima po neasfaltiranim putovima brdovite istarske unutrašnjosti.


Na slici se vidi dugi red biciklista koji se rekreativno penju uz cestu, sa lijeve i desne strane vidi se šuma. Biciklisti se kreću uskom asfaltiranom cestom u sjeni stabala.

Bike - Mountain bike i Cestovne staze
Biciklističke staze sjeverozapadne Istre spadaju među najatraktivnije u Istri. Neke od najljepših i najsadržajnijih staza su: Staza momjanskog muškata (32,8 km), Blago umaške rivijere (16,2 km), Staza istarske malvazije (35,6 km), Rivijera okusa i tradicije (14,6 km)...


IZVOR: http://www.coloursofistria.com/hr/brosure
BROŠURE: Sportski tinereri i ostale brošure...

  • Pregleda: 1710