Odaberite svoj jezik

OBAVIJEST o prikupljanju podataka o građevinskim objektima u naselju Fiorini

Obavještavamo stanovnike da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u studenom 2021. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Brtonigla–Verteneglio dio naselja Fiorini. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Brtonigla bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite u Općinu Brtonigla na tel. 052/ 774 174 radnim danom od 09:00 do 14:00 sati.

 

Općinski načelnik, Neš Sinožić mag.ing.agr.

  • Pregleda: 307
Preuzimanje priloga:
Obavijest za naselje Fiorini.doc [122Kb]
Uploaded Utorak, 16 Studeni 2021 by Brtonigla-Verteneglio